apa yg lelaki suke pada wanita

kali ni,aku nk post topic yg aku rase best..
pada gadis2 kt luar sane,korg rse korg ade ke ciri2 mcm ni yg bole bt si jejaka ter"jatuh" ati kat korg,kalo xde ciri2 ni,ape lg beb,meh la kite try..pada yg "berpunya" tu,try la bnde2 ni,mane tau "si dia" lg syg2 kat korg..hihi..pape pon,korg enjoy la ngn post aku ni yer...

LELAKI SUKE:

1. Wanita yang bersikap kelakar

2. Berbudi pekerti

3. Murah hati

4. Senyuman manja

5. Tahu memasak

6. Pandai dalam menggayakan pakaian

7. Penampilan yang menarik dan sesuai dengan citarasanya

8. Tidak mudah naik angin

9. Seorang wanita yang sanggup meminjamkan keretanya kepada lelaki bila kereta lelaki tersebut rosak

10. Tidak terlalu seksi dalam berpakaian

11. Ok..tadi awak belanja makan, biarlah saya bayarkan tiket wayang.

12. Wanita yang dapat menjalinkan perhubungan rapat dengan ibunya

13. Wanita yang berwawasan/bercita-cita tinggi

14. Wanita yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi

15. Wanita yang tahu menjaga maruah diri

16. Wanita yang cekal serta tidak mudah mengalah dalam situasi tertekan

17. Sentiasa berada di sisi tidak kira masa susah atau senang

18. Yang tidak suka berleter

19. Tidak kisah dengan cara apa pun untuk mendapatkan makanan kegemaran lelaki

20. Sediakan secawan teh/kopi tanpa disuruh

21. Wanita yang mengambil berat tentang lelaki


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

zai said...

hai..salam prkenalan..
ni blog bru eh?pndai wat blog..cun gitu..

err..saye suke wanita yg 100% dia mmg wanita..tulen bang..kehkeh..

ika said...

haii..
bru je bt blog ni..
thnx eh..
hehe..

Post a Comment