...FRIENDSHIP...

aku saje je nk post topic ni..
aku sbnrnye da mkn ati sgt2 ngn kwn2 aku..
hampeh tol dorg tu...
aku xtau la ape slh aku,smpi bt mcm nii...
at least,btau aku ape slh aku...
aku xde la nk bengang tahap gaban cam ni...
ni bile aku msg,xrply...
col xangkat..
camne la aku nk bt...
weh korg...
kalo aku ade bt slh ape2 ke..
btau je la dpn2...
toksah la korg bt cmni...
ape punye friendship camni..
kalo dok ckp blakang...
dok kutuk org..
sana sini xpuas ati...
korg ingt korg tu PERFECT sgt ke...
halooo...kite sume manusia lorr...
bkn hewan yg xde otak..
kalo korg PERFECT sgt...
xde nye korg study...
confirm da pegang jwtn CEO kan..
bole ke pegang CEO tu,kalo ati korg tu BUSUK sesangat..
silap aribulan,bankrup n kayap la korg....
hahaha...
lantaak la korg yer...
nk ckp ape ke.
bt ape ke..
aku duli ape..
aku da frust sgt2 ngn korg..
ape2 pon...
all the best...
korg tetap kawan2 aku...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments

2 comments:

::::LAdY FAFA:::: said...

hye!

*ika* said...

hye lady fafa...

Post a Comment